Tuesday, February 17, 2009

sabar....

SABAR.... SABAR... sabar...

ya jak word yang mampu ku padah....walau hati tok panas....marahh...geram....segala ada.. tapi aku kenak sabar.....

hm... aku sepatutnya off hari khamis tok... tapi tah cam ne ka sidak mgmt di opis ku ya boleh tarit off day kmk org....so, kmk org hanya akan off pada hari ahad tok....gila sik...alasan nya call centre nak tutup sbb nak renovate ka apa ntah...bla bla n bla....sukati sidak jak berik reason....

ohhhhhhhhhh...tiDAk........ aku dah kerja direct 7 hari.... dah cukup kepak....ada 4 hari gik perlu ku kerja...wah... direct 10 hari you....

hari tok kerja nang down...sik ada mood... sik ku molah call hari tok...record brapa ngak... p2p??? jangan harap lah... kuang kuang kuang.....gia cara ku balas nya....jaik ada jak o... hohoho....tapi ku rasa besalah ada juak...sik jujur....huhuhu...cemne tok?

so kesimpulannya iboh nak mbak manas...relex...tarit nafas dalam2...tahan....tahan lagi....dan lagi....lagi....ok, sekarang baru boleh lepas..... ahhhhhhh.... lega.......

memandangkan hari ahad aku cuti, so aku nak apply leave hari sabtu...hehehe....nak g bercuti lok...release tension di opisku....nak mandi pantai....check in....aku perlu kedamaian....

lyn, ko mok ekot?????? hehehe... jom lah....tapi ko tdo di veranda jak...hahahahaha....

12 comments:

FayLa said...

sabarrrrr...sabarrrrr...sabarrriahhhhhh...aku pun tgh menyabarkan diri tok....mun ko mok tauk, tadik aku asa nak nangis jak tauk sik.....sikit gik mok kuar taik mata ku mengenangkan nasib kita yg malang ini.....huhuhuh....

tina said...

hahaha...taik mata????? sesungguhnya aku amat mengetahui bahawa kau memang suka buat taik mata....amat susah bangun pagi....asal ko sik lupak jak janji esok...

Lepri Felix said...

memangridit buridit sunnguhridit merekaridit iniridit!!!

sikridir nampakridit orangridit senangridit!!!

buridit amai...

f.i.e.z.a said...

na,kmk rasa mok nangis jak dsuroh off ri mggu.dah la mak kmk duhal amik cuti demi mok raon ngan kmk.apa tek kmk xda off ari lain.x tak jaik ati?
huhu.kmk gik sedeh eh..ciraker ciraker.
mek try amik cuti ri khamis tok.
mudahan dapat.

tina said...

to lepri:
memang buridit sidak ya....buridit amai.....buridididididittttttt......

to fieza:
za,mun sik approve cuti ambik e.l jak...kmk mun sidak sik berik cuti pun mek ambik e.l....sik mek gago gik hal duit...yang penting kmk sik stressssss......

Mdm.Nyza said...

tina, bencik dah mek diat opis tok. pc tok pun muak mek diat. ada ambik mc lak.

tina said...

to mdm nyza:
sabar za sabar... lak kita sama mc k...sak sidak rasa cam ne mun sik ada staff oooo.....hehe

Marcella Raymond said...

nooriditt.. :p

QasehNoorLaila said...

sabar kmk dah tahap jabar dah tok...huhuhuhu kmk dah 11 ari stret.. katak duak shrek ya nang tut********* la...

~PakKaramu~ said...

Pak Karamu visit your blogs

Kanazai Kawaii said...

mesti sabar tina aarr!!! kesian ngan kitakorang aarr!!!

padah ngan aku aar!! sapa empun engkara aarr???

miZs_AeRmA said...

owh pn retina..pei lamak berkulat ko x mukak blog ehh..aku nak madah,u have been tagged!!so juz check out my blog k.hehehe...